top of page
  • Benjamin

Social Innovation for virksomheder

3 grunde til, hvorfor virksomheder skal arbejde med social innovation.


'Social Innovation' er blevet et buzzword de seneste år. Men fænomenet er kommet for at blive. Her er 3 fordele om hvorfor virksomheder aktivt skal engagere sig i social innovative projekter:


1. Styrker virksomhedens image Det tager tid at opbygge et stærk og tillidsfuldt image hos forbrugerne. Det kræver en stor indsats, hvor mange faktorer spiller ind, før man opnår et positivt image og omdømme. Involvering i social innovative projekter vil styrke virksomhedens image, da forbrugere vil associere virksomheden med dét at tage ansvar. I sidste ende betyder det, at kunder vil blive ved med at købe virksomhedens produkter og services, fordi de ser virksomheden som velgører.


2. Få en sund virksomhedskultur

Deltagelse i social innovative projekter er ikke kun gode for virksomheders konkurrenceevne. De er også nyttige til at få en sund virksomhedskultur. Virksomhedenskulturen bliver sundere, idet medarbejdere får en "fælles sag" at arbejde for - og medarbejderne kan se, at deres arbejde i virksomheden gør nytte. Netop fordi, virksomheden vælger at investere i projekter, som gør en forskel for andre.


3. Fasthold medarbejdere

I forbindelse med at virksomheder får en sundere virksomhedskultur, kan medarbejdere føle sig mere følelsesmæssig tilknyttet virksomheden. I studier er det bevist, at medarbejdere som identificerer sig med virksomheden vision og værdier, yder en større indsats i deres arbejde. Samtidig er disse medarbejdere mindre utilfredse, og der går længere tid før de ønsker at skifte arbejde.Kilder


6 views0 comments

コメント


bottom of page