top of page

Opgaver vi løser

Her kan du se nogle eksempler på opgaver vi allerede løser for kunder i Diversitetet.

Hvis du har en idé til en opgave du kunne tænke dig at få løst, og du ikke ser den her, så tag endelig fat i os alligevel. Det er kun fantasien (og vores evner) der sætter grænsen :)

SKRIV straks hvis du eller din virksomhed har en OPGAVE, som vi kan komme og løse!

Vi arbejder både for private og virksomheder!! KLIK HER og skriv gerne med det samme :)

Hovedrengøring, havearbejde, opvask, tur på lossepladsen, køkkentjans, mugning af hestestald, gadefejning, vinduespudsning, madlavning, indkøb, ærindekørsel, samling af møbler, maleopgaver.......kun fantasien og vores evner sætter grænser!

01

Alle de små opgaver som ingen ejer!

På de fleste arbejdspladser findes der opgaver, som ikke har nogen ejer - opgaver som kunne gøre arbejdslivet lettere for medarbejderne, men som ikke er fomuleret og ikke er nogens ansvar! Vi kan hjælpe med at finde disse opgaver, og med at løse dem :) Win-win for alle!

trivsel@2x.png
IMG_1505.jpg

02

Planlagte praktiske opgaver

Vi har faste kunder hvor vi efter en aftalt plan kommer forbi og pudser vinduer, fejer og renholder udearealer, vasker op, snitter grøntsager og gør rent. Vi udfører denne slags opgaver primært for lokale virksomheder.

Kontakt os endelig for at få en snak og et tilbud!

03

Forefaldende praktiske opgaver

Vi kan hjælpe med alle typer af forefaldende opgaver også meget gerne for private kunder.

Eksempler kan være at samle et bord/bænkesæt, sætte billeder op, bilrengøring, græsklipning, køre på lossepladsen eller hvad end du nu har brug for hjælp til.

IMG_1661.jpg
IMG_7712_edited.png

04

Lydpaneler & brædtspil

Vi tager gerne udfordringer op, og har for eksempel både produceret specialdesignede lydpaneler som både forbedrer akustikken og pynter op på kontoret, og et brædtspil der er med til at skabe nye innovative højder i udviklingsprojekter. Begge kunder er meget tilfredse med leveringerne :)

 

Skal vi også løse en spændende udfordring for din virksomhed?

bottom of page