top of page

VIRKSOMHED

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Fair pris og unik opgaveløsning

Når du vælger Diversitetet som leverandør, køber din virksomhed en pakke løsning: Vi håndterer alt det praktiske, I får opgaven løst af motiverede unge til en fair pris, og får samtidig styrket virksomhedens socialt ansvarlige profil. 

Vil du gerne gøre en forskel?

Når I får en opgave løst af Diversitetet, hjælper I samtidig med at udvikle og afprøve unges ressourcer og kompetencer, og hjælpe dem videre i deres uddannelse- og arbejdsliv. Det er en stor gevinst både for jer og for dem!

focus_helth_02_4x.png
plant_callout_4x.png

Det eneste du skal gøre, er at skrive eller ringe

Vi står for rekruttering, aflønning, sparring, støtte og teambuilding for de unge i Diversitetet, og vi bakker op i forhold til praktiske og sociale udfordringer. På den måde får I den bedste service - samtidig med at jeres medarbejdere kan fokusere på det de er bedst til!

group-image_2x.png

Hvordan kan I hjælpe os?

 

Vi er en social økonomisk virksomhed drevet udelukkende af frivillige kræfter. Hvis din din virksomhed har mulighed eller ønske om at bidrage til vores projekt og forretning på anden vis, tager vi imod alle forslag og tanker med kyshånd :) Tøv endelig ikke med at tage kontakt!

bottom of page